Okuyalım Paylaşalım Birlikte Öğrenelim

Okulumuzun kuruculuğunu yaptığı Okuyalım Paylaşalım Birlikte Öğrenelim isimli eTwinning projemiz tüm hızıyla devam ediyor.

Bu proje; öğrencilerimizin sosyal becerilerinin ve iletişim kabiliyetlerinin arttırılmasını destekleyecek bir süreci içermektedir. Dijital platformları kullanarak, iş birliği içinde çalışma ve yardımlaşma becerilerini geliştirecektir. Öğrencilerimizin okudukları kitapları içselleştirip dilin dört temel becerisi olan okuma, yazma, konuşma ve anlama becerilerinin geliştirerek çağdaşlarıyla bilgi alışverişinde bulunmalarının sağlanması, içinde bulundukları gruplar ve çalışmalar vasıtasıyla sosyal becerilerinin ve iletişim becerilerinin geliştirmesi, eğitimdeki teknolojik gelişmelere ayak uydurabilmeleri için Web 2.0 araçlarının kullanarak çeşitli ortak ürünler ortaya koyabilme yeterliliği kazandırılması, farklı kültürlerden öğrencilerin bir araya gelerek farklılık ve benzerliklerini keşfedip 21. yy becerilerini kazanmış birer birey olarak yetişmelerini sağlamayı amaçlamaktadır.

Yayın: 21.04.2022 - Güncelleme: 21.04.2022 10:15 - Görüntülenme: 273