Şbt

8. sınıf öğrencilerimize verimli ders çalışma yolları, sınav motivasyonunu arttırma konuları anlatıldı. Öğrencilerimiz akıllarındaki soruları sorma imkanı buldu. Hedef Lgs 2024 projesi ile ilgili bilgi verildi.

Şbt

Velilerimize Hedef Lgs 2024 Projesi hakkında bilgi verilmiş, sınav başarısını arttırma konusunda aileye düşen roller anlatılmıştır.

Şbt

Rehber öğretmenimiz 8. sınıf öğrencilerimize verimli ders çalışma yöntemi hakkında seminer yapmış, broşürlerini dağıtmıştır. Broşüre ulaşmak için TIKLAYINIZ

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce düzenlenen Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı kapsamında 5. 6. ve 7. sınıflarımızda 1. Kazanım Değerlendirme Sınavı eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Ara

Sekizinci sınıf öğrencilerimizin sınav motivasyonunu arttırmak için geçen senelerde yüksek sınav başarısı göstermiş mezun öğrencilerimizle buluşmalar yapıyoruz. Mezun öğrencimiz İnci ÜNAL’ a vefalı ziyareti ve tecrübe paylaşımı için teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz sekizinci sınıf öğrencilerini; lise kademesindeki imamhatip okullarını tanıtmak ve sınav motivasyonu kazandırmak amacıyla Güngören İto Anadolu İmam Hatip Lisesine götürdük. Okul rehber öğretmeni Yeliz Hanım ve okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz okullarını tanıttılar. Bu güzel gezide bize olan ilgilerinden dolayı Güngören İto İHL ailesine çok teşekkür ederiz.

Kas

Sultangazi Belediyesi ve İstanbul İl Emniyet müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyetin 100. Yılında 1923 Fidan’ etkinliğine katılarak, Sultangazi Kaymakamımız ve öğrencilerimizle birlikte ağaç dikimi yaptık. Öğrencilere yeşile sahip çıkma, doğayı koruma bilinci kazandırılmayı amaçlayan bu etkinliğin organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim öğretim yılında sekizinci sınıf öğrencilerimize uygulayacağımız deneme sınav takvimi oluşturmuştur.

Hedef LGS 2024 afişimiz

Ekm

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından 8. sınıf velilerimize yönelik veli semineri gerçekleştirilmiştir. Seminerde LGS sınavı anlatılmış, bu süreci ebeveynlerin nasıl yürütmesi gerektiği ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Okulumuzun sene içerisinde Hedef LGS projesi kapsamında gerçekleştireceği çalışmalar da tanıtılmıştır.

Ekm

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 24.10.2023 Salı günü saat 14:00'da yapılacaktır.

Mrt

5/D Yabancı Dil Ağırlıklı sınıfımız İngilizce hikaye kitapları okuyor. Hikayeleri bittikçe arkadaşları ile değiş tokuş yaparak okutmalarımız zenginleştirip, kelime dağarcıklarını geliştiriyorlar. Her okudukları kitabın sonunda hikayenin konusu ile ilgili görsel poster hazırlayıp sözlüklerini oluşturuyorlar.

Mrt

5/D Ağırlıklı İngilizce sınıfı Movie ünitesi kapsamında sevdikleri filmler ile ilgili posterler hazırladılar. Daha sonra konu ile ilgili sorular sorarak konuşma becerilerini geliştirdiler.

Mrt

5/D Ağırlıklı İngilizce sınıfımız İngilizce zamirleri pekiştirme amaçlı pronoun patches etkinliğini yaptılar. Bu etkinlikle öğrencilerin eğlenerek, yaparak öğrenmeleri, el becerileri ve görsel tasarım yeteneklerini geliştirmeleri amaçlanmıştır.

Mrt

5/D Ağırlıklı İngilizce Dil sınıfımız Speaking dersinde dış görünüşü tarif etme konusunu sözlü olarak uygulamak için kendileri evlerinden çeşitli kostüm ve maske getirdiler. Arkadaşlarının dış görünüşlerini soru-cevap tekniği ile anlatarak eğlendiler.