May

In the Footsteps of Prophet Mohammed Etwinning projesi kapsamında okulumuz öğretmenleri Elif KARACA ve Özlem KURTULMUŞ "Dünya Su Günü "  için okul panosu hazırladılar. Öğrencilerimiz de Canva üzerinde "Dünya Su Günü" afişleri tasarladılar.

May

In the Footsteps of Prophet Mohammed Etwinning projesi kapsamında öğrencilerimiz  Canva üzerinde  "8 Mart Dünya Kadınlar Günü " temalı afişler tasarladılar.

May

In the Footsteps of Prophet Mohammed Etwinning projesi kapsamında öğrencilerimiz  "Kadir Gecesi Nasıl İhya edilir" temalı afişler tasarladılar.

May

In the Footsteps of Prophet Mohammed Etwinning projesi kapsamında okulumuz öğretmenleri Elif KARACA,Özlem YILDIRIM, Özlem KURTULMUŞ ve Esra BECİT okulumuz öğrencilerine "Nerede o Eski Ramazanlar" çizgi romanını yazmaları için gerekli olan PİXTON eğitimi verdiler.

May

In the Footsteps of Prophet Mohammed Etwinning projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ve diğer proje ortağı olan okullardaki öğrencilerimiz zoom üzerinde bir araya gelerek Ramazan Pidesi yaptılar.

May

In the Footsteps of Prophet Mohammed Etwinning projesi kapsamında öğretmenlerimiz Elif Karaca,  Özlem Kurtulmuş, Esra Becit ve Müdür Yardımcısı Özlem Yıldırım öğrencileri ile birlikte oruçun bilimsel faydalarını konuşmak  ve canva da oruçun bilimsel faydaları ile ilgili  broşür hazırlama üzerine zoom üzerinden bir araya geldiler ve sonrasında öğrencilerimiz grup arkadaşları ile birlikte broşür hazırladılar

May

In the Footsteps of Prophet Mohammed Etwinning projesi kapsamında öğretmenlerimiz Elif Karaca, Esra Becit, Özlem Kurtulmuş ve Müdür Yardımcısı Özlem Yıldırım öğrencileri ile birlikte İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi müzesini ziyaret ettiler, öğrenciler İslam Bilim Tarihinde yer alan önemli bilim insanları ve alimlerini öğrendikten sonra okulumuzda bir Speaker's Corner -Serbest Kürsü çalışması yaptılar. Bu etkinlikte öğrencilerimiz seçtikleri bilim insanı ve alimine benzeyen kıyafetleri giyip geçmişte yaşayan önemli bilim insanları ve alimleri arkadaşlarına tanıttılar.

May

Öğrencilerimiz In the Footsteps of Prophet Mohammed Etwinning projesi kapsamında İslam Bilim adamlarının icat ve buluşlarının yer aldığı kronolojik takvim oluşturdular

May

Öğrencilerimiz In the Footsteps of Prophet Mohammed Etwinning projesi kapsamında bir Turchen takvimi hazırladılar. Bu etkinlikte takvimin her kapısını tıkladıklarında Müslüman bir bilim insanının hayatını hem Türkçe hem de İngilizce olarak okudular.

Nis

Sünnetlerin bilim, sağlık ve teknoloji ilişkisini işlediğimiz etkinlikler kapsamında Gülhane Park'ı İslam Bilim ve Teknoloji müzesini ziyaret ettik.

Nis

Projemiz kapsamında sokak hayvanlarını besledik